BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Sunday, January 9, 2011

Gurau Senda

la la la GURAU
aku suka bergurau dengan kawan-kawan
sometimes tidak kira masa kerna ini nak buat release tension waktu belajar.
usik usik sikit kawan-kawan yang muka monyok tu
tambah gula siki kat muka dia dengan gurauan manis biar mengula.
sama-sama gelak bila sama-sama terima lawak tu,
tapi-tapi kan ada orang yang tak suka dan marah.
sorry lah, aku bukan nak kacau hidup kamu.
marah dia bila aku bergurau pasal dia...amboi~
aku tak salah kan dia atau siapapun.
lain orang lain cara dia terima lawak tu.
tapi apa yang patut?
patut? apa patut?
happy kan diri anda dengan tenaga positif
buka minda kita untuk terima lawak orang itu.
so nanti kita happy :d
last sekali, sorry dan maaf lah jika salah bergurau dan bersenda dengan kawan-kawan semua.

"tak boleh gurau , duduk surau laaa"

2 Telegram Komen:

Cik Fasya OK! said...

ko gurau clap org...
maybe bg dia bende tuh kasar....
tp kalu dye bt xpe lak kan....
pyh wujudnya org cam neyh..:)

Miranisa =) said...

haha wan wan.. takleh gurau duk surau la. tp kdg2 kau mst pena trasa ati ngn gurauan org kan ?